Вижте мобилна версия на Botevgrad.COM
Хороскоп
Последно обновяване - 19.07.2018


Овен

Днес ще общувате доста активно с хората около себе си, но за съжаление има и известен риск да се породи неразбирателство. Ако не сте сигурни за нещо, по-добре питайте, вместо да си правите сами изводи. Ако пътувате, бъдете по-внимателни –възможни са изненади.


Телец

Днешният ден е чудесен за всякакви дейности: за интелектуална работа, както и за участие в прояви, в които се налага да общувате повече. Не започвайте нови неща – съсредоточете се върху текущите задачи и довършете каквото успеете. Възможно е да посетите някакво интересно събитие.


Близнаци

Днес не бягайте от разговор, който бихте искали да проведете, само защото си мислите, че диалогът ще е труден или защото се притеснявате какво ще се случи. Да, вероятно няма да бъде лесно, но точно сега има шанс да си изясните някои неща и да се разберете с въпросния човек.


Рак

Днес постиженията ви ще зависят не само от това, че сте проявили смелост да се изявите и да покажете какво можете, но и от способността да общувате и да си сътрудничите с други хора. Ако се затворите в себе си или започнете да се инатите, нищо чудно да пропуснете някоя добра възможност.


Лъв

Днес желанието ви за изява ще бъде много силно и по всяка вероятност ще успеете да постигнете желаното – без значение дали изнасяте презентация в работата или искате да омаете някого с чара си. Ако сте човек на изкуството, покажете какво сте сътворили и търсете последователи.


Дева

Днешният ден ще е доста благоприятен, особено що се отнася до въпроси, свързани с пари, със собственост и с взаимоотношения в бизнеса. Тенденцията ще бъде към стабилизация и нищо чудно да успеете да приключите работа по някои ангажименти, които сте изпълнявали дълго време.


Везни

Каквото и да се случва днес, разчитайте на способността си да убеждавате. Комуникацията с околните ще бъде особено приятна, покани за срещи няма да ви липсват, а нищо чудно и телефонът ви да звъни по-често от обичайното.


Скорпион

Днес има голяма вероятност нещата да се случват както би ви се искало, но трябва да останете верни на себе си. Ако имате някакво желание, водете се от него и не се страхувайте да го споделите. Тези от вас, които сте се посветили на творческа работа, ще получите заслужено признание.


Стрелец

Днес заложете на съвместните начинания – както на дейности за свободното време, така и на работа по служебни проекти. Колкото повече компромиси сте готови да правите, колкото по-добре се разбирате с хората около себе си, толкова по-добре ще се развива всичко. Общуването с приятели ще ви се отразява добре.


Козирог

Ако днес се забавлявате повече и споделяте преживяванията си с близки и приятели, ще се чувствате по-добре. Разговорите с околните ще ви действат стимулиращо, така че не стойте сами и си търсете компания – и вкъщи, и на работа.


Водолей

Очаква ви един хармоничен ден – ще бъдете в добро настроение, ще привличате вниманието на околните и ще общувате с лекота. Ако трябва да подписвате договор или да поемете някакъв делови ангажимент, направете го спокойно – условията ще бъдат във ваша полза.


Риби

Днес може да очаквате положително развитие по въпроси, свързани с пари и собственост – ще получите нужната подкрепа, стига и вие да се стремите към сътрудничество и да действате, водени от взаимния интерес. Ако смятате, че даден проблем може да се реши с разговор, осмелете се да го проведете.