Вижте мобилна версия на Botevgrad.COM
Хороскоп
Последно обновяване - 19.03.2018


Овен

Днес ще изпитвате известно притеснение във връзка с професионален въпрос, но ще се справите в частта, зависеща от вас. Очакват ви вълнения от личен характер, които ще направят вечерта ви много приятна и емоционална. Любовта чука на вратата.


Телец

Ще разполагате с нужната информация, което ще ви помогне да съобразите какви действия да предприемете, за да се предпазите от нежелани развития в професионалната сфера. В личния ви живот перспективата е по-ясна и няма да ви създава напрежение, стига сами да не го предизвикате с претенциите си.


Близнаци

Днес добронамереното отношение към вас на хората в обкръжението ви ще ви мотивира да разкривате богатата си душевност, качествата и способностите си. Ако заложите на директния подход при решаване на проблемите, ще постигнете видими и добри резултати.


Рак

През днешния ден е възможно да възникнат трудности в работата, които ще ви изнервят и затова ще е уместно да се владеете по-добре. Не всичко е загубено, ще имате поводи и за усмивки, най-вече в сферата на личния ви живот. Нещата, за които мечтаете, са на път да се осъществят.


Лъв

Днес в решенията и действията си ще залагате най-вече на опита си и на информацията, с която разполагате. Успехите ви ще зависят от вас самите и затова в работата си изпипвайте внимателно всеки детайл, каквито и усилия да ви струва това.


Дева

Днес ще действате целенасочено – като разберете какво искате да постигнете, значи че сте извървели пътя наполовина. Останете все така съсредоточени и не се предавайте. Ще получите подкрепа и от любим човек, което ще ви сближи още повече.


Везни

Поведението на околните ще влияе на настроението ви днес. Не бъдете твърде емоционални и няма да пострадате. Положително развитие по личен въпрос ще ви обнадежди за приключването му и ще ви направи по-големи оптимисти за бъдещето.


Скорпион

Очаква ви динамичен ден и това ще ви държи в добра кондиция, готови да работите по изпълнението на една или друга задача. Емоциите може да ви дойдат и в повече, но не разкривайте сърцето си пред хора, които едва познавате.


Стрелец

Днес ще погледнете на нечие предложение с интерес, което може и да ви създаде известно притеснение, но и да открие пред вас добра перспектива. Събитията ще се развиват според очакванията ви. Приветливото ви отношение към околните ще ви спечели техните симпатии.


Козирог

Повишената ви чувствителност днес ще пречи да забележите дребните на пръв поглед детайли, които оказват влияние върху работата и личния ви живот. Потърсете мнението на партньора/партньорката си, защото ще ви бъде даден мъдър съвет.


Водолей

През днешния ден не премисляйте прекалено много всяка своя стъпка, но и недейте да сте твърде безотговорни. Трябва да намерите баланса между двата полюса, за да се почувствате добре и емоционално стабилни. Прекарайте повече време с любимите си хора.


Риби

Едно романтично предложение днес ще ви накара да засияете, защото очевидно не сте безразлични към човека, от когото го получавате. Емоциите ще ви завладеят и ще бушуват през целия ден. Внимавайте да не излетите твърде нависоко в облаците.