Вижте мобилна версия на Botevgrad.COM
Хороскоп
Последно обновяване - 18.12.2017


Овен

Днес Луната е във фазата на новолуние. Денят е подходящ за почивка и размисли, но не и за активни действия във външен план. Стремете се да наблюдавате внимателно това, което се случва, извличайте си поуки, обогатявайте вижданията си.


Телец

В днешния ден се случва новолунието в знака на Стрелеца. В предстоящия месец за вас актуални теми ще бъдат пътуванията, отношенията или работата с хора в чужбина, но през днешния ден няма да е уместно да стартирате каквито и да било инициативи.


Близнаци

Новолунието настъпва в днешния ден и времето не е подходящо да се впускате във важни дела. Обърнете по-голямо внимание на здравето си и вижте какви промени е необходимо да направите във важните за вас сфери от живота.


Рак

През днешния ден се случва новолунието за месеца – моментът не е подходящ да взимате важни решения или да предприемате действия. Може да обърнете специално внимание на партньорските си взаимоотношения.


Лъв

Луната днес е във фазата на новолунието за месеца. Вършете рутинна работа, погрижете се и за здравето си. За да организирате по-добре времето си, опитайте да си съставите график.


Дева

През днешния ден може да пътувате и да развивате отношения с хора в чужбина, но не и да създавате нови контакти. Направете нещо за себе си – ще се заредите положително, ако спортувате или се отдадете на отдих и развлечения.


Везни

В днешния ден в знака на Стрелеца се случва новолунието за месеца. Времето не е подходящо за взимане на важни решения и за стартиране на инициативи. Ден за почивка и спокойствие.


Скорпион

През днешния ден настъпва новолунието в знака на Стрелеца. За вас то бележи старта на едномесечен период, свързан с бизнес и финансови теми, но днес се въздържайте да взимате важни решения и да се впускате в действие. Погрижете се за здравето си.


Стрелец

Днес Луната е в новолуние във вашия собствен знак. Моментът – поне до средата на седмицата – не е подходящ да се впускате във важни дела и нови инициативи. Обърнете внимание на собствените си желания и си почивайте.


Козирог

Новолунието в Стрелец се случва днес и за вас започва едномесечен период, през който най-добре ще е да се обръщате навътре към себе си, да си правите равносметки и да се освободите от това, което е време да пуснете. Прекарвайте в уединение.


Водолей

Денят на новолунието за месеца за вас бележи началото на едномесечен период, през който ще е добре да обмислите по-задълбочено какви цели ще преследвате в бъдеще си, по кои посоки ще поемете. Днес не е ден за важни действия.


Риби

Новолунието за месеца се случва в днешния ден в знака на Стрелеца и за вас започва едномесечен период, през който ще регистрирате активност по отношение на професионалната си реализация. Днес обаче не е време за важни решения.