Вижте мобилна версия на Botevgrad.COM
Хороскоп
Последно обновяване - 17.10.2017


Овен

Добре би било днешния ден да посветите на рутинни занимания и дела, както и да се погрижите за здравето си: следвайте полезните си навици, спазвайте добър режим, спортувайте. Обърнете внимание на хората в дома си.


Телец

Днес ще се чувствате добре. Отделете време за дома си и за хората в него. Денят е подходящ за занимания с изкуство. Опитайте се да постигнете разбирателство в отношенията, които поддържате.


Близнаци

Денят е подходящ за творчески и спортни занимания. Подхождайте с разум към дейностите, с които се залавяте. Не забравяйте да отделите време за децата и за любимите си хора.


Рак

През днешния ден ще се чувствате добре, ако останете насаме със себе си или се заобиколите с любимите си хора и децата. Моментът е подходящ да се отдадете на спорт и творчество. Стремете се да се владеете, да се държите балансирано и разумно.


Лъв

Времето е благоприятно за кратки пътувания, за срещи и разговори. Може да посетите роднини и близки хора. Грижете се добре за здравето си – това може да стане, ако следвате полезните си навици и спазвате здравословен режим.


Дева

В днешния ден може да обърнете внимание на хората от приятелското си обкръжение и на тези от екипа си. Време за упражняване на хоби, за почивка, за спорт и за развлечения. Опитайте се да се отпуснете.


Везни

През днешния ден няма да е добре да се изявявате в професионален план. Внимавайте да не възникнат проблемни ситуации в дома ви. Ако се отнасяте към нещата практично, ако поведението ви е разумно и обмислено, ще постигнете добри резултати. Грижете се за здравето си.


Скорпион

Денят не е подходящ за пътувания – както близки, така и далечни. Избягвайте да водите преговори, важни разговори или да подписвате договори. Внимавайте да не влизате в конфликти с хора от приятелския си кръг. Грижете се за здравето си.


Стрелец

Моментът днес не подходящ за изяви в професионален план, както и за рисковани действия в бизнеса и при разрешаването на финансови въпроси. Грижете се добре за здравето си, не прекалявайте с нищо.


Козирог

Днес е възможно да възникнат конфликти в партньорските ви отношения или с хората в дома ви. Денят не е благоприятен за контакти и за пътувания в чужбина. Грижете се за здравето си. Не е необходимо днес да се случва нещо важно.


Водолей

Днес не поемайте рискове и не действайте импулсивно по отношение на бизнеса и при разрешаването на финансови въпроси. Препоръчителни са всякакви занимания, които ви разтоварват и ви балансират.


Риби

Не е време за изяви в професионален план. Може да обърнете по-голямо внимание на отношенията, в които участвате – както на личните връзки, така и на бизнесконтактите си.