Вижте мобилна версия на Botevgrad.COM
Програма за Кино Форум
Програма на кино "Форум"
0723 93 555
Падингтън 2 В МОМЕНТА
Падингтън 2
от 15.12.2017 (петък) до 21.12.2017 (четвъртък) - без почивен ден

Жанрове: Анимация, семеен
Продължителност: 95 минути

от 16:20 - цена на билета - 6лв.

СЪБОТА И НЕДЕЛЯ:
от 11:00 и 16:00 - цена на билета - 6лв.

Продължението на един от най-обичаните семейни филми ще ви разкаже за Падингтън, който е щастливо устроен със семейство Браун в Лондон. Там той е популярен член на обществото, пръскайки радост и мармалад навсякъде, където отиде.

Докато търси перфектния подарък за 100-ния рожден ден на леля Луси, Падингтън вижда великолепна панорамна книга в магазина на г-н Грубер и се заема с множество странни работи, за да я купи. Но когато книгата бива открадната Падингтън и семейство Браун ще са отговорни за разкриването на крадеца, който е майстор на дегизировката.

още информация »
Дъвка за балончета В МОМЕНТА
Дъвка за балончета
от 15.12.2017 (петък) до 21.12.2017 (четвъртък) - без почивен ден

Жанрове: Комедия, драма
Продължителност: 90 минути

от 18:00 - цена на билета - 6лв.

Калин (35) е талантлив рекламист, отегчен от живота. Биляна (35) е авантюристка, която не знае какво иска. Като деца двамата са част от щура банда, която всеки ден попада в различно приключение. Съвсем по детски те си обещават да се оженят, но обстоятелствата ги разделят. Двамата се срещат случайно 25 години по-късно. През петте дни, които имат заедно, те си спомнят детството, мечтите и забравеното обещание.

„Дъвка за балончета” е филм за децата на 80-те години, които пораснаха с Некерман, колекциите от дъвки Турбо и стрелбата с фунийки. Действието се развива паралелно между 1988 година и настоящето и проследява съдбата на четири хлапета. С хумор и носталгия филмът задава въпроса защо това поколение не успя да порасне и все още търси себе си.

още информация »
Междузвездни войни: Последните джедаи В МОМЕНТА
Междузвездни войни: Последните джедаи
от 15.12.2017 (петък) до 21.12.2017 (четвъртък) - без почивен ден

Жанрове: 3D, Екшън, Приключенски, Фантастика
Продължителност: 152 минути

от 16:00 - дублиран; 18:30 - субтитри и 20:00 - субтитри - цена на билета - 8лв.

Продължението на легендарната сага за противопоставянето на света на мрака, добро и зло, започва след гибелта на Хан Соло. В Галактиката, където Първия Орден и Съпротивата яростно се сражават едни с други в една безконечна война, героинята Рей (Дейзи Ридли) пробужда Силата в себе си.

Но какво ще се случи, когато тя отиде да се срещне с единствения останал жив джедай – Люк Скайуокър (Марк Хамил)? Кайло Рен вече е минал на тъмната страна на Силата и е убил собствения си баща, заемал висока позиция в Първия Орден. Но къде ще го поведат амбициите, подарени му по наследство от един страшен родственик – Дарт Вейдър?

Ситуацията се обостря още повече, когато майката на Кайло, лидерът на Съпротивата Лея (Кари Фишър), заедно с По (Оскар Айзък), Фин (Джон Бойега) и ВВ-8 започват изпълнението на нова мисия.

още информация »